FacebookTwitterWinkel
14.04.2017

Het NUT zoekt stagiairs!!!

Het Utrechtse theatergezelschap Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) bestaat alweer 10 jaar! Met ‘Het NUT in Leidsche Rijn’ en ‘Orde van de Dag’ brengen we jaarlijks een aantal heel diverse voorstellingen: van toerende Ouds & Nieuws Shows tot zomerse locatievoorstellingen met diner.

Zo staat deze zomer onze nieuwste zomervoorstelling ‘De Denderende Tijd’ drie weken lang op een unieke locatie in Utrecht Leidsche Rijn. Maar voor het zover is, brengt ‘Orde van de Dag’ in juni maar liefst drie gloednieuwe voorstellingen naar theaterfestival Oerol!

Gezocht!

Voor komende periode zijn we op zoek naar twee sprankelende stagiair(e)s!

1: Stagiair(e) techniek voor Oerol 2017

Ter ondersteuning van onze drie unieke Oerol-producties (‘De Idealisten’, ‘Het torentje III’ en ‘Het leven, een PowerPoint’) zoeken wij van 1 t/m 20 juni een enthousiaste allround techniek-stagiair(e) om ons te helpen met de opbouw en uitvoering. Samen met ons gezellige, jonge team verblijf je midden op Terschelling en dompel je jezelf drie weken lang onder in de unieke Oerol-sfeer. Je ondersteunt ons met de opbouw en technische voorbereidingen en draait dagelijks de techniek bij de voorstellingen van de Orde.

Denk (onder andere) aan taken als:
opbouw
afbouw
geluidstechniek tijdens de voorstellingen
lichttechniek tijdens de voorstellingen
technische ondersteuning

Profiel
Drie weken op Oerol zijn ongekend gezellig en leerzaam, maar ook flink aanpoten. We zoeken daarom een stevige aanpakker met goede communicatie-skills en een flexibele instelling. Onze voorkeur gaat uit naar een student theatertechniek (MBO/HBO). Ervaring met locatietheater is een grote pré!

Je verblijft de gehele periode (1 t/m 20 juni) met de rest van het team op Terschelling. Je reis & verblijf worden vergoed. Tevens is er een stagevergoeding beschikbaar.


2: Stagiair(e) productie voor Oerol en meer

Ter ondersteuning van onze drie Oerol-producties (‘De Idealisten’, ‘Het torentje III’ en ‘Het leven, een PowerPoint’), maar ook voor de assistentie bij onze andere aankomende grote projecten (o.a. ‘De Denderende Tijd’ en ‘Met Man & Macht’), zoeken wij een enthousiaste productie-stagiair(e)!

Van 1 t/m 20 juni verblijf je samen met ons gezellige, jonge team midden op Terschelling en dompel je jezelf drie weken lang onder in de unieke Oerol-sfeer. Je ondersteunt ons met de allround productionele zaken op locatie.

Denk (onder andere) aan taken als:
assistentie cateraar
ondersteuning publieksontvangst
aanschaf rekwisieten
materialen klaarzetten
bouw/breek decor
aansturing van vrijwilligers

Drie weken op Oerol zijn ongekend gezellig en leerzaam, maar ook flink aanpoten. We zoeken daarom een stevige aanpakker met goede communicatie-skills en een flexibele instelling. Onze voorkeur gaat uit naar een student HBO/WO, zoals Productie Podiumkunsten of Theaterwetenschappen. Een rijbewijs en ervaring met locatietheater zijn een grote pré!

Je verblijft de gehele periode (1 t/m 20 juni) met de rest van het team op Terschelling. Je reis & verblijf worden vergoed. Tevens is er een stagevergoeding beschikbaar.

Van 20 juni tot (ongeveer) 31 oktober draai je allround mee op ons kantoor in Utrecht en ondersteun je met de realisatie van onze veelzijdige projecten. Zo spelen we in de zomer ‘De Denderende Tijd’; een locatievoorstelling met diner en escape-room in Leidsche Rijn en in het najaar het theatrale onderzoek ‘Met Man & Macht’ in de Stadsschouwburg Utrecht. Je takenpakket zal enorm divers zijn: van publicitaire ondersteuning tot voorbereidend productiewerk en van bureauadministratie tot voorstellingsbegeleiding. De stage-duur en het aantal dagen zijn in overleg.

Solliciteren

Ben jij wie wij zoeken? Mail dan je motivatie en CV zsm, maar uiterlijk 30 april, naar Kim Eldering, productieleider: kim@nieuwutrechtstoneel.nl

Meer Nieuws