FacebookTwitterWinkel
21.02.2018

Gezocht! Marketeer met gevoel voor strategie

Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) is een jong en ambitieus theatergezelschap gevestigd in Utrecht. We zijn aanjager van de gedachte, aanleiding tot de discussie en gastheer van de ontmoeting.
 Gedreven door grote nieuwsgierigheid naar dat wat we nog niet kennen, maken we theater om het leven en de wereld te begrijpen. Met het publiek als actieve deelgenoot, gaan we samen op een openbare zoektocht naar een antwoord op onze vragen.

We produceren onderzoeken, voorstellingen en series onder vier merken: Leidsche Rijn, Met Man & Macht, De Achtervolgers en De Orde van de Dag.

We zijn per 1 april op zoek naar een

Marketeer met gevoel voor strategie (0,4 fte)

Profiel
➢ Je krijgt energie van uitdagende plannen.
➢ Je hebt een HBO(+) werk- en denk niveau.
➢ Je werkt graag in een klein team en kunt goed zelfstandig aan de slag.
➢ Je hebt ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van strategische marketingplannen voor (culturele) organisaties en staat ook graag met je voeten in de klei.
➢ Je houdt van theater en werken in de culturele sector.
➢ Je hebt een vlotte pen en bent scherp in beeld en tekst.
➢ Je bent creatief en denkt in oplossingen.
➢ Je bent doelgericht.

Taken en verantwoordelijkheden
➢ Bepalen en uitvoeren van de marketing- en communicatiestrategie.
➢ Vaststellen en beheren van planningen en begrotingen.
➢ Betrekken van partners.
➢ Uitvoeren van het beleid en hierbij de publiciteitsmedewerker aansturen.
➢ Uit (laten) voeren van publieksonderzoek en monitoring doelstellingen publieksbereik.

Plaats binnen het team
Het NUT is een kleine en informele organisatie gevestigd in Utrecht, Leidsche Rijn. Als marketeer maak je ons kernteam - bestaande uit de artistiek leider, zakelijk leider en projectleider – compleet. Daarnaast werken we ook met een vaste productieleider, publiciteitsmedewerker en bureaumedewerker. Binnen al onze projecten werken we samen met een groot en divers gezelschap van regisseurs, schrijvers, muzikanten, vormgevers en acteurs. Je krijgt veel ruimte en verantwoordelijkheid om deze nieuwe functie in te vullen en samen de zichtbaarheid en groei van het NUT te bestendigen.

Vergoeding
De functie kan zowel op freelancebasis als in loondienst worden ingevuld. Betaling op basis van de CAO Theater en Dans 2016-2019, schaal VII (2755-4074) bij fulltime dienstverband, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Meer informatie & procedure
Bij vragen kan je contact opnemen met Jannet van Lange (zakelijk leider) of Antwan Cornelissen (projectleider) via info@nieuwutrechtstoneel.nl of 06 - 82 07 37 55.

Reageren kan tot uiterlijk 9 maart 2018. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@nieuwutrechtstoneel.nl. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 5 maart.

Meer Nieuws