FacebookTwitterWinkel
24.08.2018

Vacature: Bureaumedewerker (0,4 FTE)

Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) is een jong en ambitieus theatergezelschap gevestigd in Utrecht.

We zijn aanjager van de gedachte, aanleiding tot de discussie en gastheer van de ontmoeting. Gedreven door grote nieuwsgierigheid naar dat wat we nog niet kennen, maken we theater om het leven en de wereld te begrijpen. Met het publiek als actieve deelgenoot, gaan we samen op een openbare zoektocht naar een antwoord op onze vragen. We produceren onderzoeken, voorstellingen en series onder vier merken: Leidsche Rijn, Met Man & Macht, De Achtervolgers en De Orde van de Dag.

We zijn per oktober 2018 op zoek naar een

bureaumedewerker (0,4 fte)

Wie zoeken we?
Je bent een enthousiaste duizendpoot, je vindt het heerlijk om te werken in een kleine, informele, dynamische en jonge organisatie. Je houdt je hoofd cool in drukke tijden en vindt het leuk het team, regisseurs, acteurs, freelancers, productieleiders, communicatiemedewerkers te ondersteunen wanneer nodig. Je runt het kantoor met liefde, zorgt voor lunch, koffie en thee. Schrijft notulen, zorgt voor soepele afhandeling van facturen, contracten en ondersteunt de verkoop van voorstellingen. Je beheert de agenda’s, het adressenbestand en planningen en je handelt inkomende mails en telefoontjes af met een glimlach. Je bent dol op theater en cultuur en je kijkt er naar uit om alle kanten van het gezelschap te leren kennen en er mee samen te werken.

De functie
➢ Financiële administratie beheren.
➢ Opstellen van overeenkomsten en contracten.
➢ Beheren van het (PR-) archief.
➢ Zorg dragen voor het kantoor: koffie, thee, lunch, benodigdheden etc.
➢ Ondersteunen bij publiciteitstaken: o.a. verzorgen van mailingen en verspreiden pr-materiaal, beheren adressenbestand, registreren bezoekerscijfers, analyseren enquêtes en online campagnes.
➢ Ondersteunen van productie bij premières en evenementen.
➢ Notuleren werkoverleg en beheren agenda’s en planning.

Wij vragen
➢ Je hebt een HBO werk- en denkniveau
➢ Je hebt ervaring in een dergelijke functie, of je bent juist een ambitieuze starter die staat te springen om kennis te maken met ons werk en de culturele sector.
➢ Je bent proactief, nauwkeurig en communicatief.
➢ Je bent in staat prioriteiten te stellen.
➢ Je beheerst Word, Excel, en CRM.
➢ Bij voorkeur woonachtig in Utrecht/Leidsche Rijn.

Wij bieden
Betaling op basis van de CAO Theater en Dans 2016-2019, schaal III
(€1861 - € 2383 euro) bij een fulltime dienstverband, inschaling afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Meer informatie & procedure
Bij vragen kan je contact opnemen met Jannet van Lange (zakelijk leider) via info@nieuwutrechtstoneel.nl of 06 - 82 07 37 55 (di t/m vrij).
Stuur je CV en motivatiebrief voor 9 september 2018 naar info@nieuwutrechtstoneel.nl. De gesprekken vinden plaats in de week van 17 september 2018.

Meer Nieuws